| 1. What is the capital of Mozambique? |
| A) Maseru |
| B) Bissau |
| C) Maputo |
| D) Banjul |
| Answer: C) Maputo |
| 2. What is the capital of Lesotho? |
| A) Accra |
| B) Monrovia |
| C) Bamako |
| D) Maseru |
| Answer: D) Maseru |
| 3. What is the capital of Guinea? |
| A) Conarky |
| B) Asmara |
| C) Yaounde |
| D) Abuja |
| Answer: A) Conarky |
| 4. Victoria is the capital of ___________. |
| A) Papua New Guinea |
| B) Seychelles |
| C) New Caledonia |
| D) Mauritania |
| Answer: B) Seychelles |
| 5. What is the capital of Swaziland? |
| A) Tarawa |
| B) Khartoun |
| C) Mbabane |
| D) Jamestown |
| Answer: C) Mbabane |
| 6. What is the capital of Zambia? |
| A) Lusaka |
| B) Khartoun |
| C) Mbabane |
| D) Jamestown |
| Answer: A) Lusaka |
| 7. What is the Capital of Namibia? |
| A) Niamey |
| B) Abuja |
| C) Kigali |
| D) Windhoek |
| Answer: D) Windhoek |
| 8. What is the Capital of Nigeria? |
| A) Niamey |
| B) Abuja |
| C) Kigali |
| D) Khartoun |
| Answer: B) Abuja |
| 9. What is the Capital of Somalia? |
| A) Mogadishu |
| B) Abuja |
| C) Kigali |
| D) Bamako |
| Answer: A) Mogadishu |
| 10. What is the capital of Mali? |
| A) Mogadishu |
| B) Niamey |
| C) Kigali |
| D) Bamako |
| Answer: D) Bamako |
| 11. What is the capital of South Korea? |
| A) Seoul |
| B) Pyongyang |
| C) Vientiane |
| D) Astana |
| Answer: A) Seoul |
| 12. What is the Capital of Uzbekistan? |
| A) Seoul |
| B) Pyongyang |
| C) Tashkent |
| D) Ashgabat |
| Answer: C) Tashkent |
| 13. What is the Capital of Palau? |
| A) Manila |
| B) Koror |
| C) Tashkent |
| D) Ashgabat |
| Answer: B) Koror |
| 14. Praia is the capital of _______. |
| A) Burundi |
| B) Burundi |
| C) Cape Verde Island |
| D) Algeria |
| Answer: C) Cape Verde Island |
| 15. What is the Capital of Equatorial Guinea? |
| A) Malabo |
| B) Liberville |
| C) Maseru |
| D) Bamako |
| Answer: A) Malabo |
Tuesday, 20 October 2015
COUNTRIES & CAPITAL QUIZ - 4
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment