| 1. What is the capital of Bolivia? |
| A) Santiago |
| B) Nukualofa |
| C) La Paz |
| D) Cayenne |
| Answer: C) La Paz |
| 2. Quito is the capital of ___________. |
| A) Guyana |
| B) Ecuador |
| C) Paraguay |
| D) Tuvalu |
| Answer: B) Ecuador |
| 3. What is the capital of Fiji? |
| A) Warsaw |
| B) Tarawa |
| C) Hagåtña |
| D) Suva |
| Answer: D) Suva |
| 4. Port Moresby is the capital of ___________. |
| A) Papua New Guinea |
| B) Samoa |
| C) New Caledonia |
| D) Guam |
| Answer: A) Papua New Guinea |
| 5. What is the capital of Kiribati? |
| A) Tarawa |
| B) Pago Pago |
| C) Majuro |
| D) Funafuti |
| Answer: A) Tarawa |
| 6. What is the capital of Vanuatu? |
| A) Apia |
| B) Port Villa |
| C) Noumea |
| D) Port Moresby |
| Answer: B) Port Villa |
| 7. What is the Capital of Venezuela? |
| A) Montevideo |
| B) Bogota |
| C) Caracas |
| D) La Paz |
| Answer: C) Caracas |
| 8. What is the Capital of Columbia? |
| A) Montevideo |
| B) Bogota |
| C) Caracas |
| D) La Paz |
| Answer: B) Bogota |
| 9. What is the Capital of Cuba? |
| A) Havana |
| B) Basse-Terre |
| C) Kingston |
| D) San Juan |
| Answer: A) Havana |
| 10. What is the capital of Kingston? |
| A) Havana |
| B) Basse-Terre |
| C) Kingston |
| D) San Juan |
| Answer: C) Kingston |
| 11. Kiev is the capital of __________. |
| A) Poland |
| B) Sweden |
| C) Slovenia |
| D) Ukraine |
| Answer: D) Ukraine |
| 12. What is the Capital of Romania? |
| A) Warsaw |
| B) Oslo |
| C) Bucharest |
| D) Valetta |
| Answer: C) Bucharest |
| 13. What is the Capital of Latvia? |
| A) Riga |
| B) Berlin |
| C) Vaduz |
| D) Helsinki |
| Answer: A) Riga |
| 14. Tallin is the capital of _______. |
| A) Belarus |
| B) Croatia |
| C) Georgia |
| D) Estonia |
| Answer: D) Estonia |
| 15. What is the Capital of Portugal? |
| A) Belgrade |
| B) Dublin |
| C) Lisbon |
| D) Oslo |
| Answer: C) Lisbon |
Monday, 19 October 2015
COUNTRIES & CAPITAL QUIZ - 3
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment